Program de afiliere avantajos

Programul de afiliere Lady's permite clientilor sai sa obtina comision pentru cumparaturile celor carora le-a recomandat Ladys.ro: AFACERE/ Program de afiliere . E FOARTE SIMPLU SI NU TE COSTA NIMIC!! Te inscrii gratuit ca si client aici: www.Ladys.ro , iti confirmi emailul primit, apoi incepi sa recomanzi magazinul familiei, prietenilor, colegilor si vei primi imediat 10% din valoarea comenzilor acestora, cand acestea sunt incasate. Gasesti noi clienti pentru magazinul Ladys si ai comision pe 4 nivele, din cumparaturile acestora. Nu exista o limita a numarului de clienti pe care îi poți inscrie. Practic ai propriul tau magazin de cosmetice aprovizionat si dotat cu tot ce iti trebuie!
Nivel 1 - 10%
Nivel 2 - 5%
Nivel 3 - 2.5%
Nivel 4 - 1.25%
Daca aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la randul sau un client nou, vei primi 5% din cumparaturile facute de acest client (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 4. Castigi bani mereu cand acestia comanda, pe o perioada nelimitata !!
Dezvolta-ti reteaua de afiliati
In contul tau sectiunea afiliere vei gasi un Cod unic, precum si linkurile tale de promovare online. Oricine completeaza la inscriere Codul tau in casuta "Prietenul care v-a recomandat magazinul nostru" va fi inregistrat in structura ta de afiliati (activitatea si bonusul la zi iti apar in cont sectiunea "Puncte si inscrisi"). La fel si cei care acceseaza (online) linkul tau de afiliat sunt directionati catre pagina de inscriere unde Codul tau va fi completat automat. Iar tu vei primi imediat 10% din valoarea cumparaturilor acestora in contul tau, dupa incasarea comenzilor.
Foloseste cat mai multe metode pentru a-ti promova afacerea. Promoveaza-ti linkul de afiliat pe Facebook, Messenger, anunturi gratuite, site-uri de angajari, email, forumuri, site-uri si bloguri, practic pe orice canal web.
Cea mai populara metoda este postarea zilnica a 20-30 de anunturi, sau mai multe pe cele mai populare site-uri de anunturi gratuite la rubricile: oferte de joburi, afaceri, munca la domiciliu, cosmetice si parfumuri, sanatate. La anunturi adaugi si linkul de afiliat, pe care il alegi din contul tau.
Mai jos gasiti 3 dintre TOP site-uri de anunturi gratuite foarte utile pentru recrutari si construirea unei retele de afiliere, pe unele e nevoie sa te inregistrezi:
http://www.dauanunt.ro/utile/top-siteuri-anunturi
http://anuntulbusiness.ro/text/lista-siteuri.html
http://www.anuntulmagic.ro/lista_site-uri.php 

Ce poti face cu bonusul acumulat.
Cand ai acumulat 100 de puncte (echivalentul a 100 Lei) poti retrage banii din cont la cerere la: info@ladys.ro , in baza unui contract legal pe care il descarci de aici: Contract Comision . Pe de alta parte, bonusul disponibil îl poti folosi la achitarea produselor integral sau partial indiferent de suma existenta in portofel, iar pentru aceasta bifezi mai dinainte in cont "Vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda" si bonusul cumulat va fi scazut din valoare dupa finalizarea comenzii. Daca bonusul este mai mare decat valoarea comenzii, vei face comanda gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Cei seriosi si ambitiosi au ajuns deja la cateva sute de lei pe luna, dupa numai 5-6 luni. Deci, castigul tau depinde doar de tine.

Niciun comentariu: